Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
1 » Polityka prywatności2

Polityka prywatności

Polityka prywatności

Dużą wagę przywiązujemy do ochrony prywatności użytkowników naszego sklepu internetowego. Poniżej wyjaśniamy zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach naszego sklepu.

1. Zbierane informacje

W trakcie korzystania ze sklepu mogą Państwo zostać poproszeni o podanie swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. W przypadku rejestracji konieczne będzie podanie danych osobowych takich jak imię i nazwisko, adres dostawy, adresu e-mail, numeru telefonu. Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do realizacji zamówienia i dokonania płatności. W przypadku, gdy na prośbę zamawiającego konieczne jest wystawienie faktury lub rachunku na nasze usługi, będziemy potrzebować dodatkowych danych takich jak: Imię, Nazwisko i Adres, a dla firm nazwa, adres i NIP firmy.

2. Rejestracja użytkowników

Rejestracja następuje poprzez wypełnienie formularza rejestracyjnego i wysłanie go do sklepu. Użytkownikiem, Klientem może zostać osoba pełnoletnia. Sklep nie ponosi żadnej odpowiedzialności za podanie danych identyfikacyjnych niezgodnych ze stanem faktycznym. Wysłanie wypełnionego formularza rejestracyjnego przez użytkownika oznacza jego zgodę na gromadzenie, przetwarzanie i wykorzystywanie zawartych w nim informacji przez sklep w zakresie realizacji zamówień, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z 29 sierpnia 1997 roku (Dz.U. nr 133, poz.883).
Użytkownik, dokonując rejestracji, akceptuje politykę prywatności i regulamin sklepu.

3. Ochrona danych osobowych

Zabezpieczenie danych osobowych ma dla nas wysoki priorytet. Dbamy o administracyjne, techniczne i fizyczne zabezpieczenia, aby chronić dane osobowe, znajdujące się w naszym posiadaniu, przed nieautoryzowanym ujawnieniem, wykorzystaniem, zmianą i zniszczeniem. Angażujemy się, aby stworzyć odpowiednie procedury kontroli zabezpieczeń, dla ochrony posiadanych przez nas danych osobowych przed wszelkim możliwym do przewidzenia ryzykiem.

4. Przechowywanie danych

Dane osobowe zawarte w formularzach są przechowywane i przetwarzane w sposób zgodny z wymogami polskiego prawa, w szczególności z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883).

5. Prawa użytkownika

Zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. Nr 133 z dania 29.08.1997 r.) zapewniamy wszystkim Użytkownikom serwisu możliwość wglądu do swoich danych oraz ich poprawiania. Każdy użytkownik ma prawo w dowolnym momencie zgłosić prośbę o usunięcie jego danych z serwera sklepu. Na prośbę użytkownika zobowiązujemy się usunąć wprowadzone wcześniej dane. Użytkownik ma prawo zmienić wprowadzone wcześniej dane osobowe.

6. Zakres udostępniania i wykorzystania danych

Wszystkie gromadzone dane osobowe użytkowników, wykorzystywane są do prawidłowej realizacji zamówień. Dane udostępniane są wyłącznie firmom pośredniczącym w realizacji zamówień (firmom kurierskim, pośredniczącym w transakcjach płatniczych). Firmy te wykorzystują przekazane dane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji zamówienia.
Klienci, którzy wyrazili zgodę na otrzymywanie informacji o nowościach i promocjach, otrzymują wiadomości e-mail z aktualnym wydarzeniami w naszym sklepie. Z usługi newsletter można zrezygnować w każdej chwili klikając na odpowiednie hiperłącze w jednej z wiadomości.


7. Kontakt

W przypadku jakichkolwiek wątpliwości związanych z ochroną prywatności prosimy o przesyłanie swoich pytań, uwag i sugestii. Prosimy o kontakt.


Przejdź do strony głównej

Nasze nowości

Kontakt

  • INTERNETOWA SPRZEDAŻ ART. KETTLER
  • E-mail:info@sportshop24.pl
  • Telefon22 374-72-65
    609-233-607
  • Godziny działania sklepu7 dni w tygodniu 24h na dobę kontakt pn-pt w godzinach 9-18
  • NIP: 1230805966
    REGON: 017288090
    Warszawska 42, 05-520
    Konstancin-Jeziorna, mazowieckie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 

Chmura tagów

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl